Vis alle kurs

Gode grenser

Livet er ikke for pyser, sa moren min. Det krever sitt å navigere i økende prestasjonskrav både på jobb og i hjemmet, og mange er konstant slitne. De gir alt, uten at de er lykkeligere for det. Er du trøtt av å være tilskuer i eget liv? 
Denne helga snakker vi om hva Bibelen sier om å ha GODE GRENSER i livet. Vi har sett mange få en re-start i livet sitt under denne undervisningen. Du inviteres til å tenke gjennom prioriteringene dine, utforske drømmer som er satt på vent, og gå sammen med Gud inn i framtida di.  

Praktisk

Velkommen til Norkirken Tromsø fredag 16. og lørdag 17. februar.
Fredag møtes vi kl 18-21, og lørdag kl 10-16.

Pris for hele kurset: 500 kr

Har du spørsmål, kan du sende en e-post: marian.etgodtliv@gmail.com


Kurset hjalp meg å identifisere hva som var sunt og usunt i livet mitt. Hvordan kan jeg hjelpe andre, og hva må de håndtere selv? Dette ble en nyttig opprydning i forventninger, og det hjalp meg å gjenkjenne hva som var mitt ansvar og hva jeg må overlate til andre.

– Sigrid Olena Helms